top of page

Tècniques

Tan tèrmics com acústics.

LLUM NATURAL
A l'interior de la teva llar

 

Instal·lem un sistema d'il·luminació natural que, a través de tubs d'alta reflectivitat, permet capturar la llum del sol i extendra-la suaument per l'interior de qualsevol habitació, ja sigui una vivenda o un local comercial. No requereix manteniment i suposa un gran estalvi en el consum d'energia. El resultat: una llum natural de tonalitat blanca, relaxant i sobretot saludable. Consulta'ns per més informació.

Eines i materials

Reformes, obres, osona
encofrat formigo

        La veritable qualitat d'un habitatge resideix en els sistemes utilitzats i en la seva correcta execució. 

 

Donem resposta a un perfil de client exigent que vol veure més enllà de les parets, i cercar una qualitat real de l'obra. Tenim plena disposició de materials d'alta qualitat, eines homologades i mitjans adequats, que ens permeten respondre amb rapidesa i fer front al desenvolupament i execució de qualsevol tipus d'obra.  

T'assessorem i ens ocupem de l'àrea tècnica en la

realització de plànols, projectes i tot tipus de llicències.

- Seguretat i salut

- Cèdules d'habitabilitat

- Direcció i control d'obra

Please reload

- Inspecció tècnica d'edificis

- Llicències d'obres

- Certificació d'obra nova

Please reload

Fusta
Formigó
Pladur
Estructures
Estructures
Aïllaments i sostres

Muntatge de teulades i pòrtics adossats a la façana. Col·locació d'encadellat, panells sanwitch, colls i bigues de fusta. Servei de fusteria a mida.

Façanes en obra vista, pedra i arrebossades. Teulades en fusta, formigó, ventilades, de pissarra o de planxa.

Murs: murs de contenció, murs a una cara. Col·locació de bigues, jaces, paviments, escales, pilars, encofrats i edificació.

Col·locació de pladur, falsos sostres i col·locació d'aïllaments tant tèrmics com acústics, sistema SATE tan per a rehabilitació com per obra nova.

Pedra
Tecnologia
Sostenibilitat
Tots els tipus
I+D
Construcció sostenible

Som especialistes en col·locació de tot tipus de pedra: amb junt i sense, pedra envellida, buxardada, quadrajada, amb sec, aplacat amb llosa i pedra serrada. Muntatge d'arcades, capitells, ampits i llindes.

El desenvolupament en I+D és una peça clau en la que es basa el nostre treball. Disposem de la tecnologia necessaria per realitzar un tall perfecte i d'un sistema de col·locació completament anivellat, fins i tot en gres porcelànic de gran format.

Partim de la premisa que la construcció sostenible implica qüestions com el disseny, el rendiment dels materials, la tecnologia, els processos de construcció i l'eficiència dels recursos.

bottom of page