Blog

Novetats
Publicacions recents
Arxiu
Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
 • Facebook Basic Square
 • Google+ Basic Square

Idees i tendències

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Decoració minimalista

En aquesta ocasió et facilitem uns consells bàsics perquè puguis aportar un estil minimalista a la teva llar. La paraula minimalisme és una traducció literal del terme anglès minimalism, és a dir, que utilitza el mínim. En el seu concepte més genèric, es pot descriure com la tendència a reduir a l'essencial, i en l'absència d'elements sobrants. Els consells que et donem a continuació es poden resumir en aquesta senzilla pauta: colors neutres, línies geomètriques, materials purs i, sobretot, no abusar dels elements decoratius

Busca la geometria

En el moment d'escollir el mobiliari has de tenir en compte que en la teva llar es respiri un aspecte ordenat, elegant i coherent. Ho pots aconseguir utilitzant formes geomètriques bàsiques que s'ordenin en l'espai d'una manera rítmica. Tot i que no és el més habitual, en aquest estil es poden trobar corbes com en el cas d'aquesta làmpara de la imatge, però la tendència és apostar per les figures geomètriques pures i línies rectes i senzilles.

Neteja visual

Oblid'at dels elements decoratius. És fonamental presentar l'espai de la teva llar gairebé nu. Si perceps que algun element embruta la panoràmica, prescindeix d'ell. Els colors també es delimiten al mínim. D'aquesta manera aconseguiràs aportar més importància a les línies pròpies de l'espai, a la llum i als materials. Aposta per mobiliari de qualitat i materials nobles.

Colors neutres

Oblida't també d'aportar color, ja que els colors no haurien de destacar uns sobre als altres. Combina colors sense contrastos i d'una forma fluida i equilibrada. Si et vols decantar per un color de tonalitat forta hauria de ser en el marc d'una estança on predomini el blanc o cru de línies pures.

Barreja de materials

Mantenint la premissa de tonalitats i formes equilibrades pots optar per la barreja de materials per aportar carisma i personalitat a l'espai. Utilitzant aquest recurs visual podràs delimitar espais d'una forma subtil sense haver d'incorporar altres tipus d'ements decoratius.


 

 

 

 

 

 

 

 

08513 Prats de Lluçanès

Comarca d'Osona

Barcelona

CONTACTE

+34 676 32 73 73 

info@construmadrona.com

ALTRES SERVEIS

 • Sistema SATE

 • Murs de contenció

 • Paviments / parquet

 • ​Enderrocs en alçada

 • Construcció de xalets

 • Rehabilitació de façanes

 • Restauració de masies

 • Reformes i rehabilitacions

 • Treballs de difícil accés

 • Servei de grua i elevador

 • Col·locació de tot tipus de pedra

 • Solucions d'estalvi energètic

 • Rehabilitació de sostres i cobertes

 • Col·locació de porcelànics i marbres

PRIVACITAT

SOL·LICITUD DE PRESSUPOST

Estem a la teva disposició per qualsevol tipus de dubte o assessorament. Explica'ns el teu projecte i estarem encantats de poder-te ajudar.

BLOG

Consulta el nostre blog de notícies en el que aportem consells, plantegem idees i facilitem solucions per al teu benestar a la llar.

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Flickr Icon

 © Construccions madrona 2017