Blog

Novetats
Publicacions recents
Arxiu
Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
 • Facebook Basic Square
 • Google+ Basic Square

Idees i tendències

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Decoració eco-friendly

La decoració que transmet tradició, autenticitat i naturalesa està de moda. Així ho reclamen les tendències de decoració d'interiors. En aquesta entrada et proporcionarem les claus per poder decorar la teva llar de forma natural i eco-friendly. El primer pas és tenir en compte la sostenibilitat de la teva llar i crear una atmosfera d'harmonia i calidesa.

Decoració sostenible

Per aconseguir una verdadera decoració sostenible, en primer lloc hauràs de posar atenció en l'elecció del tipus de materials utilitzats, així com fustes nobles, teixits orgànics, materials reciclats o fibres vegetals. Els materials reciclats són les peces de decoració eco-friendly per excel·lència, com el vidre reciclat o el cuir ecològic. Fixa't en les etiquetes per assegurar-te que es tracti de materials realment fabricats en processos i tècniques respectuoses amb el medi ambient; per altra banda et convidem a consultar l'etiqueta de la pintura i els productes de neteja per assegurar-te que es tracti de productes sostenibles que no contaminen el medi ambient.

Les fibres vegetals i plantes ajuden a crear l'ambient eco-friendly

Et recomanem la combinació de fibres vegetals com el Ratan, sisal, coco o vímet. Són fibres presents en moltes peces que trobaràs en botigues de decoració de la llar. Pots utilitzar recursos com és el cas dels gerros, catifes o testos, qualsevol alternativa que inclogui un toc de fibres vegetals serà una bona elecció per crear l'espai eco-friendly.

Pel que fa a les plantes, les tropicals aporten una calidesa i tonalitat excepcional per a la teva decoració interior. Les de grans dimensions són tendència en la decoració actual i una solució molt adient per a racons i espais difícils de la casa i al mateix temps refresquen i alleugereixen l'espai.

Peces de decoració artesanals

Les peces artesanals aporten naturalitat a la decoració interior. Acostumen a ser peces elaborades a mà que a més a més són respectuoses amb el medi ambient, tant pel que fa als materials i com al procés de fabricació. Són una perfecta solució per afegir personalitat i distinció a una decoració eco-friendly.


 

 

 

 

 

 

 

 

08513 Prats de Lluçanès

Comarca d'Osona

Barcelona

CONTACTE

+34 676 32 73 73 

info@construmadrona.com

ALTRES SERVEIS

 • Sistema SATE

 • Murs de contenció

 • Paviments / parquet

 • ​Enderrocs en alçada

 • Construcció de xalets

 • Rehabilitació de façanes

 • Restauració de masies

 • Reformes i rehabilitacions

 • Treballs de difícil accés

 • Servei de grua i elevador

 • Col·locació de tot tipus de pedra

 • Solucions d'estalvi energètic

 • Rehabilitació de sostres i cobertes

 • Col·locació de porcelànics i marbres

PRIVACITAT

SOL·LICITUD DE PRESSUPOST

Estem a la teva disposició per qualsevol tipus de dubte o assessorament. Explica'ns el teu projecte i estarem encantats de poder-te ajudar.

BLOG

Consulta el nostre blog de notícies en el que aportem consells, plantegem idees i facilitem solucions per al teu benestar a la llar.

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Flickr Icon

 © Construccions madrona 2017