January 22, 2018

Please reload

Publicacions recents

Treu partit de l'espai exterior

July 21, 2015

1/2
Please reload

Novetats

Decoració eco-friendly

La decoració que transmet tradició, autenticitat i naturalesa està de moda. Així ho reclamen les tendències de decoració d'interiors. En aquesta entrada et proporcionarem les claus per poder decorar la teva llar de forma natural i eco-friendly. El primer pas és tenir en compte la sostenibilitat de la teva llar i crear una atmosfera d'harmonia i calidesa.

 

 

Decoració sostenible

 

Per aconseguir una verdadera decoració sostenible, en primer lloc hauràs de posar atenció en l'elecció del tipus de materials utilitzats, així com fustes nobles, teixits orgànics, materials reciclats o fibres vegetals. Els materials reciclats són les peces de decoració eco-friendly per excel·lència, com el vidre reciclat o el cuir ecològic. Fixa't en les etiquetes per assegurar-te que es tracti de materials realment fabricats en processos i tècniques respectuoses amb el medi ambient; per altra banda et convidem a consultar l'etiqueta de la pintura i els productes de neteja per assegurar-te que es tracti de productes sostenibles que no contaminen el medi ambient.

 

 

 

Les fibres vegetals i plantes ajuden a crear l'ambient eco-friendly

 

Et recomanem la combinació de fibres vegetals com el Ratan, sisal, coco o vímet. Són fibres presents en moltes peces que trobaràs en botigues de decoració de la llar. Pots utilitzar recursos com és el cas dels gerros, catifes o testos, qualsevol alternativa que inclogui un toc de fibres vegetals serà una bona elecció per crear l'espai eco-friendly. 

 

Pel que fa a les plantes, les tropicals aporten una calidesa i tonalitat excepcional per a la teva decoració interior. Les de grans dimensions són tendència en la decoració actual i una solució molt adient per a racons i espais difícils de la casa i al mateix temps refresquen i alleugereixen l'espai. 

 

 

Peces de decoració artesanals 

 

Les peces artesanals aporten naturalitat a la decoració interior. Acostumen a ser peces elaborades a mà que a més a més són respectuoses amb el medi ambient, tant pel que fa als materials i com al procés de fabricació. Són una perfecta solució per afegir personalitat i distinció a una decoració eco-friendly.


 

 

 

Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Idees i tendències

Blog

Arxiu