January 22, 2018

Please reload

Publicacions recents

Treu partit de l'espai exterior

July 21, 2015

1/2
Please reload

Novetats

Dividir espais oberts a l'estil loft

Els espais oberts estan a l’ordre del dia. Per adaptar-nos a aquesta nova tendència t’aportem solucions alternatives a les divisions convencionals entre els diferents espais de la llar. Amb un espai obert pots aconseguir harmonia estètica, obtenir intimitat i atorgar un toc de creativitat a l'espai. Si optes per utilitzar recursos diferents i evites les parets, obtindràs uns ambients més agradables, lluminosos i visualment més amplis. Els mètodes de separació d’ambients són cada vegada més variats, eficients i originals; en aquest article te’n presentem alguns pensats per a una llar ben distribuïda, ordenada i estructurada sense necessitat de parets.

 

 

Desnivells i portes corredisses

 

 

Els terres a diferents altures són una opció molt eficaç per a dividir zones sense recórrer als convencionals murs o parets. Un petit desnivell, com ara un graó, delimitarà un espai amb un altre. La zona de la cuina més alta que el menjador, o la zona del bany més alta que el vestidor podrien ser una solució per separar les diferents àrees de la teva llar.

 

Per altra banda, si el que vols és aïllar sorolls o olors, pots optar per unes portes corredisses. A més a més, t'ajudaran a protegir-te del fred i de la calor, i et permetran tancar l'espai quan vulguis gaudir de més intimitat.

 

 

Barra americana

 

 

Si el que vols és separar visualment l’espai entre la cuina i el menjador, ho pots aconseguir col·locant una barra americana o una illa de cuina. Aquest tipus de cuina oberta permet cuinar i atendre els convidats en un mateix espai, actualment estan molt de moda i són molt útils, sobretot si t’encanta cuinar.

 

 

Vidres

 

 

La col·locació d’un vidre et permetrà separar els espais sense perdre amplitud i lluminositat. Pot ser una vella finestra reciclada, d’estil industrial o anglès perquè aporti personalitat i estil. Passarà a ser una peça singular, que hauràs d’escollir d'acord amb la resta de decoració de la teva llar. La pots disposar de la forma que trobis més convenient: al sostre, al mig de la sala, sortint de la paret, sobre un mur baix, etc.

 

 

Disposició del mobiliari 

 

 

Una altra manera de dividir els espais és a través d’una posició estratègica dels mobles, així com en el cas de la barra americana anteriorment mencionada. Els armaris i prestatgeries són perfectes per a aquest propòsit, però també pots obtenir el mateix efecte mitjançant un sofà, una taula o una catifa. A través d'aquests recursos aconseguiràs delimitar visualment els espais, però de forma més subtil.

 

 

Contrast de colors i materials

 

 

El contrast de colors i materials resulta realment efectiu i aporta originalitat a la decoració. Pots aplicar aquest mètode amb pintura, per decorar les parets o el mobles. Així per exemple, en el cas d'una habitació infantil compartida, és possible mantenir un ordre i respectar l'espai de cada un, a través de delimitar la zona de cada nen amb el seu color. També pots optar per utilitzar diferents materials i textures, fins i tot instal·lant diferents tipus de terres en un mateix espai.

 

 

Panells decoratius

 

I per acabar, una altra possible manera de separar els ambients sense recórrer a les parets, és a través dels panells decoratius. N'hi ha de molts tipus, des de fixos fins a mòbils, i de mides, materials i colors ben variats.

 

 

 

Please reload

Segueix-nos
 • Facebook Basic Square
 • Google+ Basic Square

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Idees i tendències

Blog

Arxiu
Please reload

Tags
Please reload

 

 

 

 

 

 

 

 

+34 676 32 73 73 

info@construmadrona.com

08513 Prats de Lluçanès

Comarca d'Osona

Barcelona

ALTRES SERVEIS

 • Sistema SATE

 • Murs de contenció

 • Paviments / parquet

 • ​Enderrocs en alçada

 • Construcció de xalets

 • Rehabilitació de façanes

 • Restauració de masies

 • Reformes i rehabilitacions

 • Treballs de difícil accés

 • Servei de grua i elevador

 • Col·locació de tot tipus de pedra

 • Solucions d'estalvi energètic

 • Rehabilitació de sostres i cobertes

 • Col·locació de porcelànics i marbres

CONTACTE

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Flickr Icon

PRIVACITAT

 © Construccions madrona 2017

Estem a la teva disposició per qualsevol tipus de dubte o assessorament. Explica'ns el teu projecte i estarem encantats de poder-te ajudar.

Consulta el nostre blog de notícies en el que aportem consells, plantegem idees i facilitem solucions per al teu benestar a la llar.

SOL·LICITUD DE PRESSUPOST

BLOG