top of page

Blog

Novetats
Publicacions recents
Arxiu
Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

Idees i tendències

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Avantatges i inconvenients dels sanitaris suspesos

El sanitari suspès està de moda i és present en els catàlegs de bany més elegants. Avui dia gairebé tots els fabricants de sanitaris inclouen un model suspès en lavabo, sanitari i bidet. Aquests elements suspesos són visualment lleugers, passen desapercebuts i aporten un aire de modernitat i minimalisme. A continuació, analitzarem els avantatges i inconvenients.

Avantatges

No saturen l'espai

Un dels avantatges més importants dels sanitaris suspesos és que visualment amplien l'espai, en un efecte com si suressin, pel fet d'estar subjectes a la paret. També contribueix el fet que la cisterna queda oculta a la paret, la qual cosa, els fa menys voluminosos que els vàters convencionals.

Són agradables a la vista

El sanitari deixa de ser aquell element pesat i poc atractiu del bany al qual estem acostumats a tenir. El fet de no disposar d'un peu de suport, ofereix una geometria més neta i una línia de disseny més lleugera, refinada i agradable a la vista.

Són fàcils de netejar

Més enllà de les qüestions de disseny i estètica, el sanitari suspès té un avantatge pràctic, i és la seva facilitat de neteja. La suspensió del sanitari permet netejar la part del terra amb facilitat, i evitar la neteja del peu de suport, les juntes i els racons inaccessibles que queden a la part posterior dels vàters convencionals.

Inconvenients

Requereixen un mínim d'espai

Tot i que abans hem mencionat que un vàter suspès amplia visualment l'espai, és important saber, que requereix disposar inicialment d'una mica d'espai per a la seva instal·lació, i poder ocultar la cisterna. Si comptes amb un bany de dimensions reduïdes pots optar pels models que requereixen tan sols 8 centímetres d'espai per a la seva instal·lació.

Un cost més elevat

La complexitat de la instal·lació i el fet d'haver d'ubicar tot el mecanisme en un envà, comporta un desemborsament més costós que un sanitari convencional.

Complexitat en el manteniment tècnic

Tot i que alguns models permeten accedir a la cisterna a través del polsador, no sempre serà així, i en el cas que la cisterna comenci a donar problemes, és possible que el seu manteniment sigui més complicat i costós que el d'un vàter convencional.


bottom of page