January 22, 2018

Please reload

Publicacions recents

Treu partit de l'espai exterior

July 21, 2015

1/2
Please reload

Novetats

Com afecta la decoració al teu estat d'ànim?

Si quan arribes a casa et sents inquiet i et costa relaxar-te, és possible que la decoració de la teva llar hi tingui alguna cosa a veure.

 

En el procés de decoració de la llar, és important tenir en compte que cada decisió que prenguis, ja sigui pel que fa al color, a la disposició dels mobles o en l'elecció de complements o tèxtils, no només tindrà un efecte directe en la percepció de l'espai, sinó que a més a més, influenciarà en el teu estat d'ànim. Avui doncs, ens oferim a facilitar-te alguns consells perquè els efectes de la decoració de la teva llar esdevinguin emocionalment positius.

 

 

El color

És un dels aspectes més importants a tenir en compte en la decoració d'una vivenda. Seria ideal poder-los renovar un parell de cops l'any, pel fet que suportem millor les temperatures de cada temporada en funció del color de les parets, així: durant la primavera són adequats els colors freds, i a la tardó els colors càlids. Si ets una persona pràctica i no tens la més mínima intenció de canviar els colors de les parets d'una forma tan freqüent, el més recomanable és una òptima combinació de tons freds i càlids.

 

Els colors càlids, com ara el taronja o el vermell potencien la sensació d'alegria i són ideals per a menjadors, però en excés poden provocar agresivitat i sensació d'opressió.

 

 

Per altra banda, els colors freds com el blau, el verd o el malva, transmeten serenitat i són adequats per a espais tranquils, com el dormitori o el bany. Amb aquests colors s'aconsegueix un efecte d'augment d'espai per a petites estances, però si novament t'excedeixes, aquests colors poden arribar a transformar un espai en depriment i fred.

 

 

Il·luminació i tecnologia

 

En l'anterior publicació insistiem en la importància de la llum natural a la llar, ja que genera una sensació de benestar, ajuda a regular el ritme cardíac, i fins i tot a prevenir la depressió. Però deixant a part de si es tracta de llum natural o artificial, el grau de il·luminació adequat variarà segons el tipus d'habitació i la seva funció. Les habitacions més il·luminades fomentaran la creativitat i generaran optimisme. En dormitoris i espais de relax, opta per una llum suau i càlida, en canvi, evita una il·luminació intensa i col·locar dipositius electrònics, com ara televisors i ordinadors.

 

 

 

Les corbes de la felicitat

 

Els objectes afilats transmeten una sensació de perill i negativitat, mentre que les corbes transmeten alegria i donen lloc a una major activitat cerebral. Equilibra els mobles de línies rectes amb complements arrodonits per suavitzar la geometria, pots utilitzar gerros, coixins, làmpares, o qualsevol de complement de decoració, la forma del qual suavitzi les rectes pronunciades.  

 

 

 

Posa una planta a la teva vida

 

Les plantes de casa no només tenen una funció estètica, recorda que amb la fotosíntesi converteixen el diòxid de carboni en oxígen, i en aquest procés contribueixen a purificar-lo. A banda del vessant estètic i purificador, està demostrat que les plantes i inclús els pòsters de paisatges redueixen l'estrés i milloren el grau de concentració. Col·loca diferents tipus de plantes segons les condicions que cada una d'elles necessiti per viure. Per ajudar-te a escollir, t'aclarim que algunes de les plantes més eficaces per netejar l'aire de la teva llar segons la NASA, són: el lliri blanc, la palmera xinesa, la Sansevièria, el ficus i l'Aloe vera.

 

 

 

Cuida les olors

 

Les olors també influeixen en l'estat d'ànim de les persones, per la qual cosa també en parlarem. Les olors activen els nostres sentits, fent-nos recordar llocs, experiències i persones. Busca una olor que et transmeti una sensació de calma i alegria, sense arribar a ser embafadora.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Segueix-nos
 • Facebook Basic Square
 • Google+ Basic Square

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Idees i tendències

Blog

Arxiu
Please reload

Tags
Please reload

 

 

 

 

 

 

 

 

+34 676 32 73 73 

info@construmadrona.com

08513 Prats de Lluçanès

Comarca d'Osona

Barcelona

ALTRES SERVEIS

 • Sistema SATE

 • Murs de contenció

 • Paviments / parquet

 • ​Enderrocs en alçada

 • Construcció de xalets

 • Rehabilitació de façanes

 • Restauració de masies

 • Reformes i rehabilitacions

 • Treballs de difícil accés

 • Servei de grua i elevador

 • Col·locació de tot tipus de pedra

 • Solucions d'estalvi energètic

 • Rehabilitació de sostres i cobertes

 • Col·locació de porcelànics i marbres

CONTACTE

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Flickr Icon

PRIVACITAT

 © Construccions madrona 2017

Estem a la teva disposició per qualsevol tipus de dubte o assessorament. Explica'ns el teu projecte i estarem encantats de poder-te ajudar.

Consulta el nostre blog de notícies en el que aportem consells, plantegem idees i facilitem solucions per al teu benestar a la llar.

SOL·LICITUD DE PRESSUPOST

BLOG