top of page

Blog

Novetats
Publicacions recents
Arxiu
Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

Idees i tendències

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

La importància de la llum natural

La il·luminació de la llar és fonamental i més si es tracta de llum natural, ja que a més de ser font de vida, són molts els avantatges que ens aporta. Per altra banda, la il·luminació és un dels aspectes més importants a tenir en compte a l'hora de millorar una vivenda. Aquest article el dedicarem a explicar el perquè de la importància de tenir llum natural al teu habitatge, i com potenciar-la en espais poc il·luminats.

El mal humor i la falta d'ànims estan associats a l'escassa llum natural. La llum ens ajuda a segregar serotonina, la qual fa que el nostre estat d'ànim millori.

Es podria dir que és un remei natural per combatre la depressió. La llum natural regula moltes funcions vitals del nostre organisme que tenen un gran impacte sobre el nostre estat d'ànim. També els raigs UVA contribueixen a la producció de vitamina D i, en general, diàriament tenim un millor rendiment i concentració quan ens exposem a aquesta il·luminació.

T'imagines el teu bany, cuina, vestidor, habitació o despatx il·luminats de forma natural?

Si la teva llar té un excés de llum artificial, hauries de saber que és possible fer arribar la llum del sol a les habitacions on pensaves que era impossible il·luminar de forma natural. No ens referim a les clàssiques claraboies o a les alternatives en il·luminació que imiten la llum natural, sinó a l'autèntica llum del sol, que és "transportada" fins al racó més recòndit de la teva llar, a través d'un tub difusor que la recull i la distribueix de forma homogenia.

Els beneficis del sistema d'il·luminació natural

1. Optimització del consum d'energia

2. Renovació de la vitalitat de la teva llar

3. La llum natural amplia els espais reduïts

4. Millora l'estat d'ànim

5. Elimina l'estrés ocular provocat per la llum artificial

6. Millora el rendiment i l'ambient de treball en empreses

7. Adaptable a tot tipus d'immobles, fins i tot ja existents

8. Constituït per materials de llarga durada

9. Ressalta els interiors d'una forma única

10. Manteniment gairebé nul

Una casa lluminosa té un aspecte comfortable, una aparença més estètica, i sobretot, un ambient saludable

Els tubs de llum o solars, s'instal·len en el sostre de l'edifici i orienten la llum a la part interior, a través d'un tub que conté materials refractants a la seva part interna. A diferència de les claraboies, aquest sistema de tub solar no provoca una pèrdua de calor a l'hivern, pel fet de tenir una menor superfície exposada. També és més fàcil adaptar-los en els edificis ja existents, i especialment per a habitacions que no compten amb finestres o altres fonts de llum natural.


bottom of page