January 22, 2018

Please reload

Publicacions recents

Treu partit de l'espai exterior

July 21, 2015

1/2
Please reload

Novetats

Puc instal·lar una piscina a la terrassa?

 

 

Així com algunes persones col·loquen piscines de plàstic a la terrassa per estalviar-se els maldecaps d'una obra nova i el seu cost, sense tenir en compte el pes que pot suportar el forjat, i posant en risc l'estructura de l'edifici, molts propietaris d’àtics o d’habitatges amb terrassa es plantegen construir una piscina, aprofitant l’espai que disposen a l’exterior de la seva llar, pèro desconeixent la seva possibilitat. Per tant, en aquesta ocasió, intentarem aclarir els factors i recursos necessaris per portar a terme aquest tipus d’obra, i explicarem els possibles problemes que podria comportar el fet de desestimar-los. Ens centrarem en la construcció d'una piscina en una edificació acabada, en la qual a priori, no es va considerar la seva instal·lació.

 

 

Passos a seguir:

 

 • Estructura: Contacta amb l’arquitecte que va portar a terme l’edificació, perquè determini el pes màxim que pot suportar l’estructura. Si pel que sigui, no pots contactar amb l’arquitecte, hauries de buscar els plànols de l’edificació, i acudir a un tècnic qualificat perquè els interpreti, i t'informi de la possibilitat o no d'instal·lar la piscina. En el cas que l'arquitecte o el tècnic qualificat et comuniqui que el forjat no permet aquesta instal·lació, és possible que, a través d'un reforç estructural, prèviament estudiat a consciència, finalment sigui possible procedir a la construcció de la piscina.

 

 • Impermeabilitat: si en el teu cas és possible construir la piscina, el pas següent serà determinar l’estanquitat de la mateixa. Per evitar pèrdues d’aigua es recomana una doble impermeabilització que no es vegi alterada en el pas del temps i pels productes químics.

 

 

 • Material: el següent pas serà escollir el material adequat tenint en compte el pes que podrà suportar l’estructura. Es recomana la utilització d’estructures d’acer de gran resistència i de pes reduït, així com la substitució del formigó per l’Arlita.

 

 • Profunditat: Les construccions preparades per a una piscina, sovint disposen d’una estructura reforçada que permet una alçada d’aigua d’1 m per suportar els 1000 kg /m2 de pes. En canvi, una estructura en la qual prèviament no s’ha considerat la instal·lació d’una piscina, pot suportar aproximadament 600 kg / m2, la qual permet una alçada màxima d’aigua de 60 cm. És possible aconseguir una major profunditat a través d’un reforç estructural.

 

Please reload

Segueix-nos
 • Facebook Basic Square
 • Google+ Basic Square

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Idees i tendències

Blog

Arxiu
Please reload

Tags
Please reload

 

 

 

 

 

 

 

 

+34 676 32 73 73 

info@construmadrona.com

08513 Prats de Lluçanès

Comarca d'Osona

Barcelona

ALTRES SERVEIS

 • Sistema SATE

 • Murs de contenció

 • Paviments / parquet

 • ​Enderrocs en alçada

 • Construcció de xalets

 • Rehabilitació de façanes

 • Restauració de masies

 • Reformes i rehabilitacions

 • Treballs de difícil accés

 • Servei de grua i elevador

 • Col·locació de tot tipus de pedra

 • Solucions d'estalvi energètic

 • Rehabilitació de sostres i cobertes

 • Col·locació de porcelànics i marbres

CONTACTE

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Flickr Icon

PRIVACITAT

 © Construccions madrona 2017

Estem a la teva disposició per qualsevol tipus de dubte o assessorament. Explica'ns el teu projecte i estarem encantats de poder-te ajudar.

Consulta el nostre blog de notícies en el que aportem consells, plantegem idees i facilitem solucions per al teu benestar a la llar.

SOL·LICITUD DE PRESSUPOST

BLOG