January 22, 2018

Please reload

Publicacions recents

Treu partit de l'espai exterior

July 21, 2015

1/2
Please reload

Novetats

Quin cost té la reforma integral d'un bany?

Encara que hi hagi molts factors que influeixen en el preu final, podem fer una estimació d'un preu orientatiu a partir del qual podràs fer-te una idea de l'import real de la reforma integral d'un bany.

 

 

El cost orientatiu d'un bany senzill

 

El cost dependrà dels acabats del terra i revestiments, dels elements que hi col·loquem en sanitaris i dels metres quadrats que disposem. Si tenim en compte un bany estàndard de 2 x 2 m, la utilització de materials de gamma bàsica, tenint en compte una col·locació fàcil, sense complicacions de cap tipus, i que es configuri per la línia de sanitaris més habitual, partiríem de 5.000€ + I.V.A.

 

 

Altres factors a tenir en compte:

 

Renovació de les instal·lacions de lampisteria i electricitat

 

Per altra banda, cal tenir en compte si és necessària la renovació de les instal·lacions de lampisteria i electricitat. La instal·lació de lampisteria acostuma a tenir una durada aproximada d'entre 15 i 20 anys, sempre i quan la instal·lació estigui realitzada amb els materials adequats. Si el teu bany té una antiguitat superior als 10 anys és molt recomanable, pel fet que és possible que les canonades estiguin fetes de ferro o plom.

 

El cost d'aquest punt suposaria l'increment d'entre un 20% i un 25% de l'import total de la reforma, un percentatge molt inferior al d'haver de fer front a una reparació del bany recent reformat pels problemes que podria causar l'antiga instal·lació.

 

 

 

 

Revestiments de parets i terres

 

La reforma d'un bany permet una gran varietat de possibilitats decoratives pel que fa als elements i la seva qualitat: rajoles, terres, mobles, sanitaris, etc. Cal valorar que és una partida important del pressupost pel fet que es requereixen materials que suportin bé les peculiaritats de les condicions d'humitat que presenta l'estància. Els més utilitzats són els ceràmics, els gresite i els porcelànics. La seva diversitat dóna lloc a una gran varietat de preus.

 

Malgrat això, el cost d'aquesta partida representa entre el 5% i el 10% del cost total de la reforma. El preu orientatiu d'unes rajoles de bona qualitat rondarà els 10€/m2, el paviment de gres és d'entre 10€ i 15€/m2 i el gres porcelànic el pots trobar a partir de 20€/m.

 

 

 

Equipament

 

Els complements sanitaris són els que marquen l'estètica del bany i presenten una gran varietat d'oferta pel que fa al disseny i al seu preu. Com és obvi, el cost d'aquests elements es pot encarir fins on es vulgui si s'opta per peces de dissenys especials o de gamma alta, que es disparen especialment en banyeres, dutxes i mampares. Nosaltres apostem per treballar amb primeres marques, les quals garanteixen resistència i durabilitat, un aspecte fonamental en un bany si tenim en compte que són elements sotmesos a resistir la humitat i a un ús continuat.

 

Si escollim unes peces de gamma mitjana, es poden trobar sanitaris de la prestigiosa marca Porcelanosa a partir de 70€, i aixetes a partir de 56€. Un WC normal pot valdre des de 190€ i pel que fa als de disseny suspesos el seu preu augmenta uns 50€ més. 

 

 

 

Mà d'obra

 

Els materials i equipaments que s'escullin influirà també en el cost de la mà d'obra necessària per a la reforma del bany, així com en els casos especials com les rajoles rectificades o el gres porcelànic. 

 

El preu d'un bon col·locador de gres i gres porcelànic acostuma a rondar dels 30 euros fins als 45 euros per metre quadrat, tot depenent del material i mida de les peces a col·locar. Per sota d'aquest preu podria portar a escatimar en material o en el servei, així com per exemple en una reducció en la qualitat del ciment cola, o en la no utilització dels eficients sistemes d'anivellació de les peces, i després, un cop finalitzada l'obra, tot i que aparentment semblaria que obtenim el mateix resultat, la diferència la trobaríem en les diferents alçades que notariem en caminar sobre les peces de gres o gres porcelànic.

 

 

Deixa't assessorar

 

Sol·licita un pressupost i deixa't assessorar per un professional que t'agradi i amb el qual sintonitzis. Escull algú amb qui et sentis còmode amb el seu treball i el seu tracte.

 

Amb el servei d'un bon professional evites mals de cap, et pots permetre concretar l'obra fins a l'últim detall abans de començar, i evites sorpreses desagradables amb el servei o el preu final.
 

 

1/4

Imatges de banys i accessoris de Porcelanosa

Please reload

Segueix-nos
 • Facebook Basic Square
 • Google+ Basic Square

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Idees i tendències

Blog

Arxiu
Please reload

Tags
Please reload

 

 

 

 

 

 

 

 

+34 676 32 73 73 

info@construmadrona.com

08513 Prats de Lluçanès

Comarca d'Osona

Barcelona

ALTRES SERVEIS

 • Sistema SATE

 • Murs de contenció

 • Paviments / parquet

 • ​Enderrocs en alçada

 • Construcció de xalets

 • Rehabilitació de façanes

 • Restauració de masies

 • Reformes i rehabilitacions

 • Treballs de difícil accés

 • Servei de grua i elevador

 • Col·locació de tot tipus de pedra

 • Solucions d'estalvi energètic

 • Rehabilitació de sostres i cobertes

 • Col·locació de porcelànics i marbres

CONTACTE

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Flickr Icon

PRIVACITAT

 © Construccions madrona 2017

Estem a la teva disposició per qualsevol tipus de dubte o assessorament. Explica'ns el teu projecte i estarem encantats de poder-te ajudar.

Consulta el nostre blog de notícies en el que aportem consells, plantegem idees i facilitem solucions per al teu benestar a la llar.

SOL·LICITUD DE PRESSUPOST

BLOG