top of page

Blog

Novetats
Publicacions recents
Arxiu
Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

Idees i tendències

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Decoracions nadalenques

No has de ser un dissenyador professional per aconseguir un ambient acollidor i elegant. El truc es troba en mantenir el mateix estil i mantenir-lo en tots els elements decoratius. Et proposem 4 estils diferents en els que et puguis inspirar i fer les teves pròpies creacions. Pots escollir el que més t'agradi i a partir d'aquí comença a jugar amb els elements que et disposis a utilitzar!

ORIGINAL. La decoració nadalenca pot ser diferent, i en aquest cas demostrem que es pot seguir la moda actual amb objectes geomètrics. Pots aconseguir una decoració d'allò més nadalenca utilitzant objectes gràfics i moderns amb el toc final d'uns discrets llums

led sobre la taula.

ROMÀNTIC. Per als enamorats del blanc i també pels més detallistes. Aquest tipus de decoració es basa en elements molt treballats i materials transparents, combinats amb la puresa i elegància del color blanc. És molt adient per ambients rústics i per això plantes i petits abrets de nadal queden armonitzats en la decoració.

ELEGANT. Pels que els agrada la decoració discreta. El negre és el color de l'elegància per excel·lència juntament amb el daurat, on en aquest estil és el màxim protagonista. La seva intensitat i lluminositat fa que no sigui necessaria la utilització de molts recursos en decoració. En aquest estil la simplicitat és la clau per aconseguir un bon resultat.

CLÀSSIC. El vermell és el color típic del Nadal i si el que volem és aconseguir una decoració típica nadalenca aquest és l'estil que has de seguir. Els flocs de neu i les fulles de pi complementaran la teva decoració al més pur estil clàssic.

Maison du Monde


bottom of page