January 22, 2018

Please reload

Publicacions recents

Treu partit de l'espai exterior

July 21, 2015

1/2
Please reload

Novetats

Decoracions nadalenques

 

No has de ser un dissenyador professional per aconseguir un ambient acollidor i elegant. El truc es troba en mantenir el mateix estil i mantenir-lo en tots els elements decoratius. Et proposem 4 estils diferents en els que et puguis inspirar i fer les teves pròpies creacions. Pots escollir el que més t'agradi i a partir d'aquí comença a jugar amb els elements que et disposis a utilitzar!

 

 

ORIGINAL. La decoració nadalenca pot ser diferent, i en aquest cas demostrem que es pot seguir la moda actual amb objectes geomètrics. Pots aconseguir una decoració d'allò més nadalenca utilitzant objectes gràfics i moderns amb el toc final d'uns discrets llums

led sobre la taula.

 

 

 

 

 

 

 

ROMÀNTIC. Per als enamorats del blanc i també pels més detallistes. Aquest tipus de decoració es basa en elements molt treballats i materials transparents, combinats amb la puresa i elegància del color blanc. És molt adient per ambients rústics i per això plantes i petits abrets de nadal queden armonitzats en la decoració.

 

 

 

 

 

 

ELEGANT. Pels que els agrada la decoració discreta. El negre és el color de l'elegància per excel·lència juntament amb el daurat, on en aquest estil és el màxim protagonista. La seva intensitat i lluminositat fa que no sigui necessaria la utilització de molts recursos en decoració. En aquest estil la simplicitat és la clau per aconseguir un bon resultat.

 

 

 

 

 

 

 

 

CLÀSSIC. El vermell és el color típic del Nadal i si el que volem és aconseguir una decoració típica nadalenca aquest és l'estil que has de seguir. Els flocs de neu i les fulles de pi complementaran la teva decoració al més pur estil clàssic. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maison du Monde

Please reload

Segueix-nos
 • Facebook Basic Square
 • Google+ Basic Square

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Idees i tendències

Blog

Arxiu
Please reload

Tags
Please reload

 

 

 

 

 

 

 

 

+34 676 32 73 73 

info@construmadrona.com

08513 Prats de Lluçanès

Comarca d'Osona

Barcelona

ALTRES SERVEIS

 • Sistema SATE

 • Murs de contenció

 • Paviments / parquet

 • ​Enderrocs en alçada

 • Construcció de xalets

 • Rehabilitació de façanes

 • Restauració de masies

 • Reformes i rehabilitacions

 • Treballs de difícil accés

 • Servei de grua i elevador

 • Col·locació de tot tipus de pedra

 • Solucions d'estalvi energètic

 • Rehabilitació de sostres i cobertes

 • Col·locació de porcelànics i marbres

CONTACTE

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Flickr Icon

PRIVACITAT

 © Construccions madrona 2017

Estem a la teva disposició per qualsevol tipus de dubte o assessorament. Explica'ns el teu projecte i estarem encantats de poder-te ajudar.

Consulta el nostre blog de notícies en el que aportem consells, plantegem idees i facilitem solucions per al teu benestar a la llar.

SOL·LICITUD DE PRESSUPOST

BLOG