top of page

Blog

Novetats
Publicacions recents
Arxiu
Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

Idees i tendències

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Mobles integrats en el disseny de la casa

En el moment en que construïm o renovem la nostra casa, podem aprofitar per implementar alguns espais funcionals que s'integren en el disseny, com per exemple, aprofitant al màxim l'espai que trobem a les escales. Fins i tot, podem aconseguir convertir aquest espai en dos: per una banda, unes escales, i per l'altra, un espai per a prestatges. En el cas que veiem a la primera imatge s'utilitza la fusta, un dels materials més elegants i utilitzats en l'actualitat. L'espai que en resulta és original, vistós i totalment funcional per crear una petita biblioteca. A vegades simplement es tracta d'una qüestió de disseny com podem veure en la segona imatge.

Font: Call Urban Design - Alfredo Salazar Residential, Peru 2012.

Font: Arquitectura en movimiento

En altres espais com ara la cuina, es pot potenciar la forma d'emmagatzematge perquè sigui més còmode, i si ho preferim, podem millorar també, la part estètica. En la següent imatge demostrem que es pot aconseguir a través d'un mecanisme que s'estira per poder arribar fàcilment a la bateria de cuina. Aquest sistema manté els armaris organitzats, i es pot dissenyar per adaptar-se a qualsevol profunditat.

Font: http://glideware.com

Però si deixem anar la imaginació, podem anar més enllà. En les següents imatges mostrem dues formes de tractar els aliments generant la mínima brutícia possible.

Font: Henry B.

També hi ha solucions pràctiques pels que es relaxen asseguts al sofà, ja que existeix una safata que s'adapta totalment a la forma del recolzabraços. Aquest suport està compost per fusta vernissada d'Estònia d'alta qualitat. Els seus fabricants asseguren una gran resistència i flexibilitat.

Font: By Liplap. https://www.etsy.com

Els prestatges poden arribar a tenir molta personalitat amb una decoració subtil. Simplement reutilitzant uns marcs de fotos antics i afegint un elment decoratiu delicat. En la següent imatge trobem un disseny de RH dedicat a espais infantils, està fet a partir de fusta i amb detalls tallats a mà.

Font: By RH

#disseny #escales #prestatges #cuina #armaris

bottom of page