Blog

Novetats
Publicacions recents
Arxiu
Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
 • Facebook Basic Square
 • Google+ Basic Square

Idees i tendències

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Idees pràctiques i amb estil per a les cuines del futur

Avui hem fet un recull de creacions que fusionen els conceptes versatilitat i disseny a la perfecció. Encimeres interactives, ordinadors perfectament integrats, sistemes d'emmagatzematge invisibles, en les següents imatges res és el que sembla a primera vista.

Algunes opcions modernes permeten integrar l'escorreplats al moble de la cuina. Aquí, per exemple, el bastidor ocupa la porció posterior del moble, col·locat a la part posterior de la pica i queda recolzat a la paret. El disseny és allargat i estret que li atorga un aspecte elegant.

La tecnologia de l'encimera interactiva ideada per Whirlpool és possible mitjançant la utilització d'escalfament per inducció, el taulell continua fred al tacte, el que fa que sigui una superfície tàctil segura i pràctica. Un retroprojector posa tots els gràfics just davant nostre i una càmera de captura de moviment similar a una Xbox Kinect fa que la interacció sigui possible. Amb aquesta tecnologia és possible cuinar mentre fas un repàs del teu Twitter, Facebook, Spotify, i Pinterest.

La visió de Microsoft d'una casa futurista: es tracta de l'equip de Microsoft Home, suggereix plats i receptes basades en els ingredients i eines establertes al taulell de la cuina.

Prisma és un concepte de cuina interactiu presentat pel fabricant italià Toncelli. Incorpora una taula de tallar de lliscament i una tauleta Samsung Galaxy integrada a l'illa. L'estil de Toncelli és refinat, minimalista i insisteix en cuidar el mínim detall en el seu sistema invisible d'emmagatzematge. Algunes de les seves creacions les trobem a continuació.

#encimeres

 

 

 

 

 

 

 

 

08513 Prats de Lluçanès

Comarca d'Osona

Barcelona

CONTACTE

+34 676 32 73 73 

info@construmadrona.com

ALTRES SERVEIS

 • Sistema SATE

 • Murs de contenció

 • Paviments / parquet

 • ​Enderrocs en alçada

 • Construcció de xalets

 • Rehabilitació de façanes

 • Restauració de masies

 • Reformes i rehabilitacions

 • Treballs de difícil accés

 • Servei de grua i elevador

 • Col·locació de tot tipus de pedra

 • Solucions d'estalvi energètic

 • Rehabilitació de sostres i cobertes

 • Col·locació de porcelànics i marbres

PRIVACITAT

SOL·LICITUD DE PRESSUPOST

Estem a la teva disposició per qualsevol tipus de dubte o assessorament. Explica'ns el teu projecte i estarem encantats de poder-te ajudar.

BLOG

Consulta el nostre blog de notícies en el que aportem consells, plantegem idees i facilitem solucions per al teu benestar a la llar.

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Flickr Icon

 © Construccions madrona 2017