January 22, 2018

Please reload

Publicacions recents

Treu partit de l'espai exterior

July 21, 2015

1/2
Please reload

Novetats

Idees pràctiques i amb estil per a les cuines del futur

Avui hem fet un recull de creacions que fusionen els conceptes versatilitat i disseny a la perfecció. Encimeres interactives, ordinadors perfectament integrats, sistemes d'emmagatzematge invisibles, en les següents imatges res és el que sembla a primera vista.

 

 

Algunes opcions modernes permeten integrar l'escorreplats al moble de la cuina. Aquí, per exemple, el bastidor ocupa la porció posterior del moble, col·locat a la part posterior de la pica i queda recolzat a la paret. El disseny és allargat i estret que li atorga un aspecte elegant.

 

 

 

 

 

La tecnologia de l'encimera interactiva ideada per Whirlpool és possible mitjançant la utilització d'escalfament per inducció, el taulell continua fred al tacte, el que fa que sigui una superfície tàctil segura i pràctica. Un retroprojector posa tots els gràfics just davant nostre i una càmera de captura de moviment similar a una Xbox Kinect fa que la interacció sigui possible. Amb aquesta tecnologia és possible cuinar mentre fas un repàs del teu Twitter, Facebook, Spotify, i Pinterest.

 

 

 

 

 

 

La visió de Microsoft d'una casa futurista: es tracta de l'equip de Microsoft Home, suggereix plats i receptes basades en els ingredients i eines establertes al taulell de la cuina.

 

 

 

 

 

Prisma és un concepte de cuina interactiu presentat pel fabricant italià Toncelli. Incorpora una taula de tallar de lliscament i una tauleta Samsung Galaxy integrada a l'illa. L'estil de Toncelli és refinat, minimalista i insisteix en cuidar el mínim detall en el seu sistema invisible d'emmagatzematge. Algunes de les seves creacions les trobem a continuació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Segueix-nos
 • Facebook Basic Square
 • Google+ Basic Square

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Idees i tendències

Blog

Arxiu
Please reload

Tags
Please reload

 

 

 

 

 

 

 

 

+34 676 32 73 73 

info@construmadrona.com

08513 Prats de Lluçanès

Comarca d'Osona

Barcelona

ALTRES SERVEIS

 • Sistema SATE

 • Murs de contenció

 • Paviments / parquet

 • ​Enderrocs en alçada

 • Construcció de xalets

 • Rehabilitació de façanes

 • Restauració de masies

 • Reformes i rehabilitacions

 • Treballs de difícil accés

 • Servei de grua i elevador

 • Col·locació de tot tipus de pedra

 • Solucions d'estalvi energètic

 • Rehabilitació de sostres i cobertes

 • Col·locació de porcelànics i marbres

CONTACTE

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Flickr Icon

PRIVACITAT

 © Construccions madrona 2017

Estem a la teva disposició per qualsevol tipus de dubte o assessorament. Explica'ns el teu projecte i estarem encantats de poder-te ajudar.

Consulta el nostre blog de notícies en el que aportem consells, plantegem idees i facilitem solucions per al teu benestar a la llar.

SOL·LICITUD DE PRESSUPOST

BLOG