top of page

Blog

Novetats
Publicacions recents
Arxiu
Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

Idees i tendències

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Últimes tendències en banys 2015

Colors neutres

Les tendències d'aquest any són banys moderns de colors neutres, blancs i grisos, i en contrast els negres. Pels que prefereixen un espai més càlid també s'aposta pels colors més vius com grocs, marrons, beixos i altres inspirats en paisatges tel·lúrics.

Sostres i terres en fusta

Les rajoles de terra cada vegada ofereixen més varietat i els dissenys poden ser tan personalitzats com un prefereixi. Els terres de gres geomètric mai passen de moda, però aquest any la gran tendència és la fusta col·locada tan al terra com al sostre.

Elements que marquen la diferència

El Vintage està de moda i l'element principal és la banyera. En aquest sentit, alguns elements del bany juguen un paper molt important a l'hora de decorar-lo. Sempre s'ha de tenir en compte que si escollim una peça amb marcat caràcter, el més recomanable és seguir la mateixa línia, aplicar-la a la resta d'elements i equilibrar el material i textura de les parets, mobles, terra i sostre per no sobrecarregar l'espai.

Per altra banda, una peça que marca tendència són els sanitaris suspesos, i el seu disseny modern i la seva funcionalitat els converteix amb l'opció més escollida entre els que volen reformar el bany, o simplement aportar un canvi estructural.

Incorpora elements naturals

Una altra tendència que es consolida amb força i que es pot aplicar als banys igual que passa a la resta de la casa, és la incorporació de plantes en qualsevol racó o paret. És un detall molt beneficiós per als moments de relaxació. S'ha de tenir en compte de seleccionar plantes que aguantin bé la humitat del bany com ara les falgueres, i sempre que tinguin força llum natural.

#bany #reformes #sostres #terres #gres #porcelànic #fusta #vintage

bottom of page