January 22, 2018

Please reload

Publicacions recents

Treu partit de l'espai exterior

July 21, 2015

1/2
Please reload

Novetats

Últimes tendències en banys 2015

 

Colors neutres

 

Les tendències d'aquest any són banys moderns de colors neutres, blancs i grisos, i en contrast els negres. Pels que prefereixen un espai més càlid també s'aposta pels colors més vius com grocs, marrons, beixos i altres inspirats en paisatges tel·lúrics.

 

 

Sostres i terres en fusta

 

Les rajoles de terra cada vegada ofereixen més varietat i els dissenys poden ser tan personalitzats com un prefereixi. Els terres de gres geomètric mai passen de moda, però aquest any la gran tendència és la fusta col·locada tan al terra com al sostre.

 

 

 

 

Elements que marquen la diferència

 

El Vintage està de moda i l'element principal és la banyera. En aquest sentit, alguns elements del bany juguen un paper molt important a l'hora de decorar-lo. Sempre s'ha de tenir en compte que si escollim una peça amb marcat caràcter, el més recomanable és seguir la mateixa línia, aplicar-la a la resta d'elements i equilibrar el material i textura de les parets, mobles, terra i sostre per no sobrecarregar l'espai.

 

 

 

 

 

Per altra banda, una peça que marca tendència són els sanitaris suspesos, i el seu disseny modern i la seva funcionalitat els converteix amb l'opció més escollida entre els que volen reformar el bany, o simplement aportar un canvi estructural.

 

 

Incorpora elements naturals

 

Una altra tendència que es consolida amb força i que es pot aplicar als banys igual que passa a la resta de la casa, és la incorporació de plantes en qualsevol racó o paret. És un detall molt beneficiós per als moments de relaxació. S'ha de tenir en compte de seleccionar plantes que aguantin bé la humitat del bany com ara les falgueres, i sempre que tinguin força llum natural.

 

 

 

 

 

Please reload

Segueix-nos
 • Facebook Basic Square
 • Google+ Basic Square

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Idees i tendències

Blog

Arxiu
Please reload

Tags
Please reload

 

 

 

 

 

 

 

 

+34 676 32 73 73 

info@construmadrona.com

08513 Prats de Lluçanès

Comarca d'Osona

Barcelona

ALTRES SERVEIS

 • Sistema SATE

 • Murs de contenció

 • Paviments / parquet

 • ​Enderrocs en alçada

 • Construcció de xalets

 • Rehabilitació de façanes

 • Restauració de masies

 • Reformes i rehabilitacions

 • Treballs de difícil accés

 • Servei de grua i elevador

 • Col·locació de tot tipus de pedra

 • Solucions d'estalvi energètic

 • Rehabilitació de sostres i cobertes

 • Col·locació de porcelànics i marbres

CONTACTE

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Flickr Icon

PRIVACITAT

 © Construccions madrona 2017

Estem a la teva disposició per qualsevol tipus de dubte o assessorament. Explica'ns el teu projecte i estarem encantats de poder-te ajudar.

Consulta el nostre blog de notícies en el que aportem consells, plantegem idees i facilitem solucions per al teu benestar a la llar.

SOL·LICITUD DE PRESSUPOST

BLOG