top of page

Blog

Novetats
Publicacions recents
Arxiu
Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

Idees i tendències

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Treu partit de l'espai exterior


Tenir un espai on poder passar estones a l'exterior de la llar, sobretot en èpoques de l'any en que el temps ho permet, és de les sensacions més agradables que un pot experimentar a casa seva. No obstant això, no tots tenim la sort de poder gaudir d'un gran jardí o porxada en el que es pugui disfrutar de la naturalesa. No per això, hem de renunciar a tenir el nostre petit espai a l'exterior, com pot ser el cas de les zones urbanes de les grans ciutats. Així doncs, avui aportem uns quants consells per explotar el potencial d'aquests petits, però tan importants racons de la nostra llar.

Utilitza ornaments naturals

Les espelmes no són únicament de festes i celebracions, poden servir per decorar espais durant tot l'any. De fet, existeixen infinitat d'opcions amb decoració d'espelmes i cada una aporta una atmòsfera diferent. Els colors, tamanys i aromes varien en funció dels gustos i l'efecte que es pretengui aconseguir. Jugant amb aquests tres elements i acompanyats de flors, fulles o fruites aconseguirem tot tipus d'adornaments diferents entre sí. Si trobes que les espelmes són una bona opció pel teu espai, pensa que pots aprofitar per col·locar-ne unes d'especials perquè repel·leixin els insectes.

Escull flors de temporada

Les plantes aporten molta vida a les terrasses, i la millor forma de resoldre-ho és escollint flors de temporada. Quan arriba el mal temps, les plantes es penseixen, però si col·loquem flors de temporada aconseguirem més varietat i color. Les flors de temporada acostumen a tenir una curta durada, per la qual cosa són més econòmiques i podrem gastar menys per aconseguir més varietat.

Combina els tèxtils

Col·loca coixins i matalassos en els seients de la teva terrassa perquè aquesta sigui més còmoda i acollidora. Tria teles que aguantin bé el sol si estan exposades directament a la llum. No totes les teles són adequades per l'exterior, assegura't de col·locar-ne una que sigui resistent. Escull colors alegres i que vagin a joc amb la resta de la decoració. A l'hora de fer la tria de colors, tingues en compte que els protagonistes han de ser els testos i les flors.

Utilitza elements reciclables

Les caixes de fruita es poden emprar com a prestatgeries, ja sigui per a col·locar testos o elements decoratius. Amb aquest senzill detall aportarem un toc rústic a la nostra terrassa o jardí.

#Ornaments #terrassa #espelmes #flors

bottom of page