Blog

Novetats
Publicacions recents
Arxiu
Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
 • Facebook Basic Square
 • Google+ Basic Square

Idees i tendències

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Trucs i consells pels mobles de fusta

La fusta és un material molt utilitzat en decoració, però també és aplicat en la construcció de mobles, cases, revestiment de parets i fins i tot és utilitzat en banys i terrasses. És molt versàtil i si el cuidem bé, i de forma encertada, podem allargar la seva vida útil per molts anys. El tipus de fusta més utilitzada en interior és la de pi, roure, cirerer i la noguera, que es presenten vernissades. Les més adequades per exterior en canvi, són la teka, iroko o tropicals, aquestes resisteixen els canvis de temperatura i s'acostumen a presentar sense vernissar.

Neteja de la fusta

Per una correcta neteja dels mobles de fusta primer cal prendre atenció al vernís. Si els teus mobles estan vernissats, els pots netejar amb una mica de xampú dissolt amb aigua i posteriorment se seca amb un drap sec. En canvi, si els teus mobles no estan vernissats, simplement passant-los un drap humit d'aigua amb vinagre serà suficient, i acte seguit se seca amb un drap sec per abrillantar-lo.

Taques de líquids a la fusta

Per eliminar les taques causades pels vassos recolzats a la fusta, simplement caldrà fregar amb delicadesa una mica de pasta de dents amb un drap lleugerament humitejat amb aigua.

Recuperar la brillantor

En el cas que no disposem d'un producte per enllustrar el moble, ho podem fer mitjançant un tè molt carregat i un cop fred. Es passa el drap empapat del tè sobre la superfície sense fregar. Cal tenir en compte que si es tracta d'un moble envernissat, en aquest cas s'haurà de fregar amb un drap de cotó humitejat en gasolina, aiguarràs o alcohol de cremar a parts iguals.

#decoració

 

 

 

 

 

 

 

 

08513 Prats de Lluçanès

Comarca d'Osona

Barcelona

CONTACTE

+34 676 32 73 73 

info@construmadrona.com

ALTRES SERVEIS

 • Sistema SATE

 • Murs de contenció

 • Paviments / parquet

 • ​Enderrocs en alçada

 • Construcció de xalets

 • Rehabilitació de façanes

 • Restauració de masies

 • Reformes i rehabilitacions

 • Treballs de difícil accés

 • Servei de grua i elevador

 • Col·locació de tot tipus de pedra

 • Solucions d'estalvi energètic

 • Rehabilitació de sostres i cobertes

 • Col·locació de porcelànics i marbres

PRIVACITAT

SOL·LICITUD DE PRESSUPOST

Estem a la teva disposició per qualsevol tipus de dubte o assessorament. Explica'ns el teu projecte i estarem encantats de poder-te ajudar.

BLOG

Consulta el nostre blog de notícies en el que aportem consells, plantegem idees i facilitem solucions per al teu benestar a la llar.

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Google+ Icon
 • Grey Flickr Icon

 © Construccions madrona 2017