top of page

Blog

Novetats
Publicacions recents
Arxiu
Tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

Idees i tendències

Enlloc s'està millor com a casa, per això és essencial cuidar els elements que la configuren fins a l'últim detall. Dediquem aquest espai a la proposició d'idees, consells i informació de les últimes tendències, per fer de la teva llar un espai excepcional.  

Porcelànic vs Ceràmic

Els dos són bons materials, però per saber quina és la millor opció cal analitzar quin és el que millor s'adapta a les necessitats que requereix l'espai. Per una banda, el porcelànic es pot trobar en diferents mides, des de molt grans fins a rectangulars i de mides diferents al ceràmic, ja que aquest últim acostuma a ser més petit tot i que admet una alta gamma de colors.

Per altra banda, el ceràmic és més manejable i és més fàcil de tallar, però si disposes d'unes mans expertes i un disc de diamant per a porcelànics aquest aspecte no suposarà un problema. Un altre de les desventatges del ceràmic és que té una major absorció de l'aigua que el porcelànic, la qual cosa fa que s'hagi de descartar en espais exteriors.

Si el teu cas és per un espai poc transitat, l'opció en ceràmic serà encertada, però si es tracta del contrari, el porcelànic es convertirà en una alternativa més adequada. Encara que tots dos materials estan creats a partir d'argila i altre materials naturals, l'argila que s'utilitza pel porcelànic es cou a una temperatura més alta i és més refinada i purificada, cosa que la fa més resistent i de més durabilitat.

Finalment, un dels punts que també cal tenir en compte és el preu, en el cas del ceràmic trobarem una opció més econòmica, ja que el porcelànic tendeix a tenir un preu més elevat.

#ceràmic

bottom of page