top of page

Serveis

Assessorem en l'aplicació de les tècniques de construcció que creiem oportunes amb l'objectiu d'obtenir el millor resultat en eficiència i sostenibilitat.

Eficiència i sostenibilitat

Edificacio de xalets
Servei d'elevador amb cistella 5x18 m

Per a treballar 3 persones. 

Servei de grua de 3.500 kg 

Amb cabrestant de 18,5 metres. 

elevador dieci pegasus
Servei integral i parcial
Servei de manteniment
Servei d'interiorisme

Des de petites reparacions, fins a coordinar un projecte des de l'inici fins a la decoració final.

paletes osona

VIVENDA

Construcció general

rehabilitació, restauració

il·luminació, fusteria a mida

interiorisme, pintura

llauneria, aïllament

Atenció constant i adaptada als horaris i urgències de la indústria i l'empresa.

rehabilitacio de granges

Construcció general

Manteniment industrial

Rehabilitació i reformes

Interiorisme per oficines

Naus industrials

EMPRESA

Servei enfocat a la decoració, il·luminació i mobiliari de comerços, oficines, botigues i la llar.

interiorisme osona

Construcció general

Rehabilitació i reformes

Interiorisme per botigues

Il·luminació, pintura, 

decoració

COMERÇ

Des de reformes parcials d'habitatges, façanes, cuines, banys, piscines, restauració i rehabilitació de masies, fins a la disposició d'un servei integral en qualsevol tipus d'obra nova. 

 

 

La nostra experiència en tot tipus de projectes de construcció, ens permet planificar la teva obra fins al mínim detall. Oferim un servei totalment personalitzat, ja que ens adaptem als gustos i exigències del client. També ens fem càrrec de tot el procés en el servei integral d'obra nova, de manera que coordinem les intervencions de tots els professionals en cada necessitat concreta. 

Realitzem qualsevol tipus d'obra de manteniment, rehabilitació, adequació de noves normatives i obra nova de naus industrials, fàbriques, oficines i granges.

 

 

Ens tots els nostres projectes treballem per incorporar les millors tècniques de construcció. Treballem en construcció industrial i prefabricada amb gran inèrcia tèrmica, cobertes vegetals i perfecte col·locació sobre el terreny. Recentment apliquem un nou sistema de col·locació de termoargila per a més qualitat en la col·locació i rapidesa en la construcció.

 

Oferim servei d'assessorament tècnic, de rehabilitació, decoració i interiorisme de tot tipus de locals comercials, tallers, bars, restaurants, estudis, botigues i oficines. 

 

 

Sigui quina sigui la necessitat professional, el nostre equip desenvoluparà el projecte de construcció o rehabilitació que més s'ajusti a les teves especificacions i exigències. Analitzem els gustos i preferències del client i estudiem les possibilitats de l'espai, per portar a terme el projecte amb el màxim rigor i seriositat.

bottom of page